>
Saya menyediakan perkhidmatan untuk membina/design blog pelbagai style. Membina blog memanglah mudah, cuma mengikut instruction yg diberikan oleh blogspot, tetapi untuk design supaya blog menjadi menarik, lain dari yang lain dan menarik ramai pelawat bukanlah sesuatu yg mudah. Atas sebab itu, blog anda mestilah kelihatan cantik, style, kemas dan teratur untuk memudahkan visitor membaca atau view blog anda dan seterusnya 'Follow' blog anda. Sila lawati laman blog saya dan jika tidak keberatan sila 'Follow' blog saya juga. Terima kasih.

Design yg saya buat untuk blog anda akan disesuaikan mengikut tema blog anda sama ada untuk:
1) Personal (Life and Love)
2) Business (Cake and Cloth)
3) Info (Music, Entertainment, Politic)
4) Others

Cara OrderCara Tempahan:

1) Anda boleh buat lakaran dan email kepada saya design yg anda mahukan utk blog anda atau anda boleh memberi gambaran kepada saya dan saya akan design untuk anda mengikut kreativiti saya sendiri. (Sila lihat gambar yg saya attach di sini untuk rujukan lakaran anda)
2) Setelah menerima email lakaran dari anda atau mendapat gambaran dari anda tentang design yg anda mahukan, saya akan mula membina/design blog anda.
3) Setelah siap, saya akan tunjukkan kepada anda melalui email atau memberi anda link blog tersebut untuk anda membuat penilaian sama ada anda berpuashati dengan blog tersebut atau tidak.
4) Jika anda berpuas hati, anda dikehendaki membuat payment ke akaun saya:
     CIMB 01200007840208 (Noor Haziah Binti Adam)
5) Setelah bayaran diterima, saya akan menyerahkan blog tersebut kepada anda beserta password dan sebagainya yg terlibat.Kelebihan Yang Anda Perolehi:
1) Jika anda tidak mahir untuk menggunakan blog, saya akan ajar anda terlebih dahulu bagaimana untuk anda membuat posting dan edit atau tambah apa-apa di dalam blog anda.
2) Anda boleh terus bertanya kepada saya tentang apa-apa sahaja mengenai blog pada bila-bila masa walau setelah penyerahan blog 100% kepada anda. Anda juga boleh meminta tolong kepada saya jika anda mahu mengubah apa-apa di dlm blog anda.
3) Saya akan mempromosikan blog anda kepada blogger lain selain memaparkan banner blog anda di kesemua blog saya dan FB page: AzieNozie Gallery sebagai tanda terima kasih kerana menggunakan perkhidmatan saya di samping membantu anda untuk promote blog baru anda.Harga untuk setiap blog design RM30. Sila hubungi saya di 014-2794485 (Azie) atau email di bemark_girlz@yahoo.com.my untuk sebarang pertanyaan dan tempahan. Terima kasih.